TagBase

NFC in de cloud. Dat is wat TagBase is. Compleet op afstand toegang tot alle informatie van uw stickers om hierdoor een dynamische oplossing te bieden. Wij staan bekend om onze snelle dienstverlening en helpen graag bij het maken van de perfecte NFC oplossing. Daarbij onderscheidt Tagtell zich op de volgende vier punten:

De custom designed stickers die Tagtell aanbiedt, zijn van hoogwaardige kwaliteit, compleet weatherproof en volledig naar eigen wens aan te passen. Wij denken graag met u mee over het ontwerp van de perfecte sticker.

De hosting van de stickers is in onze eigen cloud database. Hierdoor hebben we altijd en overal de mogelijkheid om de stickers aan te passen en te controleren. TagBase is daarom uitermate geschikt voor uw websites.

Ons platform is volledig web-based. Geen ingewikkelde apps, maar integratie van al bestaande websites. Tagtell kan simpele websites voor u bouwen, maar uw eigen creaties zijn ook zeer welkom.

Met TagBase is het mogelijk om analytics over het gebruik te verzamelen. Wij bieden een analyse op de data en u zo inzicht geven in het succes van de stickers. Daarnaast kunnen wij ook aan de slag met specifieke vragen vanuit uw kant.

Kijk voor meer informatie over Tagtell ook eens naar onze infographic.

Tagtell

© 2017, Tagtell