Wat is Tagtell?


Digitaal luisteren

Hoe belangrijk vind jij het dat er naar je geluisterd wordt? Iets simpels als een sticker kan jou laten meepraten in de digitale wereld. Vervelende verkeerssituaties door een opgebroken straat, onaardig winkel personeel of toch iets meer willen weten over die mooie historische straat waar je overheen loopt. Deze situaties geven vaak een drang tot interactie, maar dat is alweer verdwenen wanneer je de situatie onderweg hebt vervloekt en je bedenkt dat een mailtje sturen of het later opzoeken ook veel werk is. Tagtell is opgezet om deze digitale interactie met behulp van NFC meer toe te passen in het dagelijks leven. Samen willen wij digitale interactie verder stimuleren door middel van NFC technologie toegankelijk en simpel te maken.

Tegenwoordig is echte waardevolle interactie met klanten soms ver te zoeken. Door de combinatie van de NFC oplossing en de bijbehorende software kunnen wij de drempel tot waardevolle interactie significant verlagen.

Waardevolle interactie

Lage drempel tot interactie

Huidige vergelijkbare methoden zoals QR-codes vergen extra stappen voordat er interactie aangegaan kan worden. Met onze NFC-tags is het dichtbij houden van een smarphone de enige actie die nodig is om mee te praten.

Onze NFC-tags zijn volledig waterdicht gemaakt, zijn geschikt om op bijna elke ondergrond geplakt te worden en kunnen tegen een stootje. Je kan ze dus met een gerust hart in een heel scala aan omstandigheden toepassen.

Waterdicht en hufterproof

Door met een eigen NFC oplossing te komen die in bijna alle omstandigheden en op bijna alle ondergronden functioneert kunnen wij onze NFC-tags tegen een scherpe prijs leveren. Voor een gratis offerte kan je contact met ons opnemen.

Lage kosten

Tagtell zorgt voor interactie op plekken waar dit voorheen nauwelijks mogelijk was. Denk bijvoorbeeld aan het informeren en vragen van feedback bij grote bouwprojecten.

Interactie op locatie

Met onze intuïtieve programmeerpagina ben je zelf in staat om jouw NFC-tags te programmeren. Wil je grotere partijen programmeren? Dan kunnen wij dat voor je doen.

Zelf programmeren

NFC technologie


NFC (Near Field Communication) is een techniek die al een tijdje bestaat, maar er wordt steeds meer gebruik van gemaakt. Bijna alle telefoons die tegenwoordig op de markt komen bezitten de  NFC functionaliteit. 


NFC kan gebruikt worden om bestanden te versturen tussen telefoons, websites & apps te openen of andere commando's aan je smarphone door te geven. De NFC oplossing van Tagtell biedt daarnaast nog een mogelijkheid, namelijk het bedrukken van de stickers waar onze tags in verwerkt zijn. Zo zou er een foto of een logo op een sticker geprint kunnen worden.  Onze NFC oplossing blijft natuurlijk niet beperkt tot stickers. De NFC-tags kunnen prima in andere plekken worden verwerkt, zoals posters of informatieborden.

Onze software


Normaal heb je voor het programmeren van NFC-tags speciale apps nodig. Daarnaast kunnen geprogrameerde tags niet bij problemen achteraf opnieuw geprogrameerd worden. Met ons systeem wordt het programmeren niet langer enkel per tag mogelijk; wij kunnen centraal met één druk op de knop grote hoeveelheden NFC-tags herprogramreren. De  online programmeer pagina van Tagtell zorgt ervoor dat je elke NFC-tag simpel en snel kan programmeren. Wil je graag grote hoeveelheden tags met dezelfde URL programmeren? Dan doen wij dit graag voor je. Wanneer je één tag programmeert kunnen wij doormiddel van jouw ingevulde e-mailadres bij problemen de betreffende tag op afstand aanpassen.


Tagtell

KvK: 70187088© 2017, Tagtell