NFC voor uw bedrijf

Tagtell maakt NFC technologie toegankelijk

Omdenken

Met Tagtell proberen wij huidige problemen rondom de toepassing van NFC in het dagelijks leven te tackelen. Het verplichte gebruik van andere apps om de NFC-tags te programmeren en de beperkte mogelijkheden om dit in massa te doen, maken NFC minder toegankelijk. Wij geven de eindgebruiker van de tag de mogelijkheid om zelf de tag te programmeren. Daarnaast is het belangrijk om bij gebruik van NFC te kunnen zien hoe een gebruiker de NFC-tags gebruikt. Wij zorgen ervoor dat dit ‘digitale pad’ inzichtelijk en bruikbaar wordt voor verdere toepassingen.

Inzage in het digitale pad van gebruikers

Gemakkelijk zelf programmeren of in massa door Tagtell

Eigen simpele web based programmeer omgeving

Kansen voor bedrijven of instanties

Tagtell biedt verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. De toepassingen voor NFC zijn eindeloos en wij helpen u graag om samen met u tot de juiste toepassing te komen. Het bedrukken van de stickers geeft daarnaast een mooie manier om uw bedrijf te laten zien.     Behalve het vergroten van uw digitale aanwezigheid  kunnen de stickers waarin de NFC-tags verwerkt worden natuurlijk ook bedrukt worden. Voor de bedrukking van de stickers kan u zelf een ontwerp aanleveren of  wij kunnen u helpen om tot een goed ontwerp te komen. Daarnaast zijn er verschillende formaten van de stickers mogelijk.

Neem gerust contact met ons op als u interrese heeft, of gewoon wil vragen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.  Vraag ons naar een vrijblijvende offerte voor uw idee.

Tagtell

KvK: 70187088


© 2017, Tagtell