Tagtell aanwezig bij Girlsday 2018

26-04-2018


Op donderdag 19 april was de Girlsday bij T-Mobile.  Tagtell mocht daarbij aanwezig zijn om de scholieren alles te vertellen over NFC en de andere technieken achter onze tags. 52 dames van het Maris College  konden alles vragen over onze stickers en  over ons. Als demonstratie waren er een aantal lege stickers zodat ze zelf konden zien wat het 'programmeren' van de stickers inhield.


Via betrouwbare bronnen hadden we vernomen dat iets met eten altijd een succes is en niets bleek minder waar. Met NFC tags door het gebouw van T-Mobile was een speurtocht uitgezet. "De Roze koeken tour" werd meteen een groot succes. Iedereen kon zo zelf proberen om met NFC aan de slag te gaan en daarbij ook wat te eten verdienen. Tijdens deze speurtocht leidde elke tag naar door volgende door gebruik te maken van een soms cryptische omschrijving of foto.
Het was voor ons een zeer succesvolle dag. We hebben de volgende generatie gebruikers laten zien hoe NFC werkt wat ze ermee kunnen. Ook leverde de manier hoe de tags gebruikt werden ons nieuwe idee├źn en inzichten op.  Kortom een super gave dag!

Tagtell

KvK: 70187088


© 2017, Tagtell