Rotterdam Urban Walk 2018 met de Magenta Voice

14-05-2018


Afgelopen vrijdag 11 mei 2018 was de eerst Rotterdam Urban Walk met de Magenta Voice stickers. Tijdens de wandeling van vijf kilometer door het centrum van Rotterdam, zorgde de tags voor een muzikale toevoeging. Op elke stickers stond een link naar een Rotterdamse artiest wat zorgde voor een heel divers geluid. In totaal waren er bijna 140 tags opgehangen langs de route. Onderweg kregen de deelnemers naast de muziek op de stickers ook meer te horen over de geschiedenis van Rotterdam. Het weer was goed en dat zorgde ervoor  dat er ruim 50 mensen op het evenement waren afgekomen.  Zij waren daarnaast getuige van het eerst NFC wandelevent van Nederland.


Voor ons gaf de Urban Walk de mogelijkheid om de stickers in grote hoeveelheid in actie te zien. Daarnaast hebben wij de deelnemers meer kunnen vertellen over NFC en de Magenta Voice. Iedereen was erg te spreken over de route en het gebruik van de stickers als toevoeging. Door de stickers keek iedereen nog meer om zich heen en leerde men meteen meer over de Rotterdamse muziek. Wat ons betreft was het een groot succes en is het een bevestiging dat Nederland bijna klaar is voor het gebruik van NFC in het dagelijks leven.
Wil je zelf aan de slag met een tour en onze stickers, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Het gebruik van NFC kan aan jouw wandeling net dat beetje extra geven!


Tagtell

KvK: 70187088


© 2017, Tagtell